Tine Laperre:
“In dit boek vertel ik met ingetogen passie over de lessen die ik oppik tijdens de omgang met paarden. Drie onder hen (mijn grote leermeesters) onderwijzen me in de verwevenheid van het intuïtieve met het lichamelijke en het emotionele bewustzijn.

De wonderlijke stilte van de viervoeters inspireert me. Door intensieve observatie van de interactie tussen de paarden, hun noden en de groepsdynamiek kan ik hun vriendschapstaal steeds beter aanvoelen. Tijdens het nabootsen van hun taal ontstaat een wervelende vrijheidsdans – een ontdekkingsreis naar hun ware aard, hun ziel.

Zo vind ik zelf mijn eigen identiteit en word ik uiteindelijk als hun natuurlijke leider aanvaard.

De stille wijsheid van de paarden beïnvloedt voortaan mijn hele levensvisie en opent de weg naar vrijheid.

Na het lezen van dit boek kijk je vast op een heel andere manier naar paarden, naar dieren in het algemeen en naar zoveel meer . . .”

 

‘Zielspaarden, een vrijheidsdans’
is een mooi uitgegeven boek in eigen beheer, telt 212 blz en is rijk geïllustreerd.

34 euro
Info: 0496134864 / PaardenlevenTine Laperre