Tarieven - Oostende

Na vele trouwe jaren op Locatie Rose d’Ivry, met speciale dank aan Carla voor de fijne samenwerking is de tijd gekomen voor afscheid van de Oostendse locatie. Maar daarom niet van de Oostendse Pilatelsers! Want velen vonden reeds hun weg tot hier! 15 jaar geleden zorgde Els voor continuïteit voor de vele trouwe Oostendse deelnemers. Marianne verving Els 5 jaar geleden en met succes. Hoog tijd om ons enkel en alleen nog op de studio Pilatels Snellegem te richten. Namelijk de authentieke methode én met mogelijkheid gebruik van het volledig Classic Equipment.

DUS

 • => nog groepslessen vanaf maandag 17 aug tem okt 2020 in Rose d’Ivry
 • => nog op maandag 19 u Mat, nog geldige beurtenkaart OF losse beurt = 12 EUR
 • => 20 u MVe 10 x = 24-31 aug / 7-14-21-28 sept / 5-12-19-26 okt 2020 = 190 EUR
  Deze les gaat enkel door ism Marianne en bij min. aantal deelnemers
 • => Inschrijven via Marianne of mail [email protected] uiterlijk 24u vooraf!
 • => Huidige beurtenkaart opgebruiken VOOR 1 NOV 2020! Nadien niet meer geldig.
 • => wie nieuw is en nog wenst deel te nemen -> Enkel Losse beurt mogelijk!

Ik dank ook alle trouwe Pilatelsers voor de vele jaren die jullie kwamen. Maar niet getreurd! Marianne zal vanaf november gewoon de maandagavond verder lesgeven hier in de Studio! En geef nu toe… Oostende-Snellegem = 14 km = amper 12 min rijden = 1 min op-afrit E40. Hoog tijd dat jullie het volledige authentieke repertoire leren voor nog meer resultaat! Dus allen naar hier! Maar wel tijdig inschrijven aub!!

Bekijk het uurrooster van Pilatels Studio Snellegem.

 

Inschrijven, betalen, bevestigen:

Tijdig te bevestigen en te betalen! Ten laatste 2 weken voor aanvang lessenreeks via overschrijving of contant eerste les. Stuur je gegevens ter bevestiging:  Mail naar lesgeefster Marianne 
 

Verzekeringsbijdrage:
1 x / jaar te Oostende is er een verzekeringsbijdrage van 10 EUR – PP

RIZIV

Als lic.kinesitherapeute kan ik mijn RIZIV nummer niet gebruiken voor niet-klassieke massage of behandelingen. België is helaas niet ruimdenkend op dit vlak maar zo hanteer ik een eerlijke verhouding met mijn collega’s / kinesisten!

Beginners en gevorderden / Groepslessensysteem

In principe is er geen onderscheid tussen beginners en gevorderden omdat pilates voor iedereen toegankelijk is en ik de oefeningen differentieer tijdens de les. Naargelang de personen in de les. Dus individuele tips binnenin de kleine groep. Hoedanook is het groepslessensysteem zo dat je je inschrijft altijd wekelijks op hetzelfde uur – dezelfde dag. Dit om kwaliteit te garanderen en vooral je op het juiste niveau te kunnen begeleiden! Wisselende momenten kunnen niet. Tenzij je vooraf duidelijk en afwisselend een vast uur/dag kan reserveren en in de mate van beschikbare plaatsen mail specifiek Els. Best altijd tijdig je plaats reserveren, plaatsen zijn beperkt! Inschrijving is een feit na alle praktische regelingen.

Interesse?

Mail volgende gegevens naar: lesgeefster Marianne

 • adresgegevens +°datum
 • voorkeursperiode / dag / uur / Mat of Mve (cfr uurrooster/data)

Betaling per overschrijving

 • uiterlijk 1 week voor aanvang eerste sessie, aub
 • mededeling: volledige naam + periode / dag / uur / Mat of Mve

CONTACT:
Hare & Hound BV | Halfweghuisstraat 16, BE-8490 Snellegem
t. 0032 (0)497/38 71 75 – [email protected] | BTW: BE-0888 279 379

BANKGEGEVENS:
AXA: IBAN BE02 7512 0588 2540 / BIC AXABBE22