We zijn er, aan die zomerstop.

Deze die er al geweest zijn kunnen nagenieten, wie nog moet vertrekken is zich aan het voorbereiden voor het verlof. Ga je ver, blijf je dicht, lang of kort:
STRETCH WITH STRENGTH & CONTROL

Voor Els en het team is het ook zover.
Er zijn geen groepslessen tussen 21/7 tem 17/08/2018!
Je kan alle details terug vinden op de site: www.pilatels.be
>> Uurrooster Snellegem

De Studio gaat volledig dicht tussen 21/07 tem 10/08/2018!
De PT’s hernemen vanaf zaterdag 10/08 zoals afgesproken met Els.

NIEUWE PERIODE GROEPSLESSEN 03 SEPTEMBER:
Vergeet niet tijdig – VOOR 15 AUGUSTUS – in te schrijven
voor de nieuwe periodes en de praktische zaken te regelen!
Plaatsen blijven ook deze periode beperkt!

ECOLOGISCH MEEWERKEN

Plastiek is de duivel. Terecht! Koop binnekort  je eigen alu Pilatels drinkbus en werk positief aan het milieu. Daar-en-boven gaat per fles 2 EUR naar de goede doelen
>> Mercy Ships & >> Niño Feliz!!

PILATELS OP JE RUG!

In het najaar van 2018 worden de Pilatels t-Shirts een feit. We zullen een aantal modellen selecteren voor vrouw & man. Met een aantal verschillende designs. Simple online te bestellen. (dit is een voorbeeld)

SEPTEMBER | Els goes LA Again

Het logo van Pilatels is een eenvoudige krul, bestaande uit tal van krullen. Pilates is duidelijk altijd groeien, altijd verder gaan. Altijd beter worden bij iedere oefening. Niets anders bij Els. Los Angeles roept en waar anders dan bij de bron zelf die kennis op te doen? Naar goede gewoonte worden alle groepslessen weer professioneel vervangen door onze enige echte Marianne, Barbara en nog iemand 😉

DE KRACHT VAN EEN LIED

NIET TE MISSEN:

JOHAN PLATTEEUW, ZONEN EN CO
Woensdag 5 sep 2018 – 20u Roeselare / DeSpil
DE KRACHT VAN EEN LIED
Benefietconcert tvv VZW Victor (Vzw Victor biedt ambulante mobiele opvoedingsondersteuning aan voor personen met autisme en hun gezin uit de provincie West-Vlaanderen.)

FIETSVEDETJES TOURTOCHT 2018

Als er één iets is waar we geen gras laten over groeien, dan is het wel de Fietsvedetjes Tour! Op 30 september 2018 springen we met zijn allen weer in het zadel voor onze zesde editie. Naar goede gewoonte wordt het weerom een tiptop georganiseerd festijn van puur wielerplezier en bakken gezonde leute.
>> Klaar? Keep Calm en schrijf je meteen in!

OKTOBER | VINTAGE PILATES Teacher Ken Krech op bezoek

Van 27 tot 31 okt 2018

Als we niet allemaal samen naar LA kunnen dan brengt Pilatels LA naar Snellegem! Naast Jay Grimes & Sandy Shimoda is Ken Krech een beetje Els’ LA Pilates Teacher (Els’ LA Father ;-)). Rond de November vakantie heeft Els exclusief voor Pilatels Ken naar België uitgenodigd.

Meer info en programma volgt eind september!
De details zullen op de site te vinden zijn. Je kan al laten weten dat je interesse hebt door het formulier in te vullen. Voor de Teachers zullen er ook invites verstuurd worden vanuit Pilatels.
Inschrijvingen (plaatsen) zeer beperkt! >> PRE-REGISTRATIE

Wat je je zeker aan kan verwachten:
1) Privé sessies & speciaal groepslessen tijdens de Nov Vakantie
2) Workshops for Teachers:
in het weekend van 27 / 28 okt! (niveau + inhoud volgt)
3) Privé – & groepssessies voor Pilatels- klanten
op ma / di / woe 29-31 okt (info volgt)

TENSLOTTE

Vergeet niet de goede doelen te steunen waar Pilatels achter staat!!
>> Mercy Ships: Mercy Ships vaart met het grootste private ziekenhuisschip naar Afrikaanse landen en biedt er gratis operaties, medische behandelingen en opleidingen voor dokters aan. Mercy Ships zet zich als internationale liefdadigheidsorganisatie in om kwalitatieve gezondheidszorg te bieden aan de allerarmsten.

>> Niño Feliz: Niño Feliz focust op de vorming van kinderen en jongeren zodat ze zelf hun toekomst in handen kunnen nemen. Zonder uw steun staan we nergens. Iedere bijdrage, hoe groot of klein ook, helpt ons een betere wereld te creëren.

Ook al is de zomer zeer zonnig en warm begonnen & belooft het een mooie zomer te worden… ik wil mijn extra warm steunend hart toedragen aan een zeer speciaal vedetje Lensy, die momenteel de zwaarste beklimming van haar leven doet!! Maar we zijn overtuigd dat zij met haar blijvend enthousiasme & eeuwige glimlach ook die strijd zal winnen!!

Els & Pilatels wensen jullie allemaal
een deugddoende, veilige, gezonde en sportieve vakantie toe.

STRETCH WITH STRENGTH & CONTROL

– –
Els & het Pilatels Team