NIEUWE SITE: SNEL, MOOI EN OVERZICHTELIJK

Na 10 jaar was de website van pilatels.be aan een remake toe.

De vorige versie van de website was gemaakt om informatie over Pilates te verspreiden. Met zeer veel informatie over wat Pilates juist is en wat het allemaal voor jou kan betekenen. Omdat we zo volledig waren, konden we veel van de teksten terug vinden op de sites van collega’s. Als “eerste” heb je altijd wat overtuigingswerk te doen : – ) Pilates was toen – 10 jaar geleden – nog niet zò hot. Jawel, Madonna deed het toen ook al . . .

Nu is Pilates wel bekend en goed ingeburgerd. Overal te doen en iedereen doet wat . . .

Desalniettemin blijft Pilatels Studio de enige complete Classic Pilates studio in de regio. Vintage Pilates certified wil zeggen dat Els niet dichter bij de bron kan (Joseph Pilates) dan nu. Jay Grimes was leerling van Joseph Pilates in de jaren zestig. Na de dood van “Joe”, werkte hij verder met Kara, de echtgenote van Joe. Sandy Shimona is de rechterhand van Jay.

De echtheid van een schijnbaar simpele lichaamsbeweging.
Daar draait het allemaal om!

Daarbij komt ook dat de nieuwe GRATZ Equipment lijn (Jan 2017) de enige toestellen zijn waarop de klassieke Pilates gegeven “mag” worden. Hiermee plaatst Els en haar Pilatels Studio de kwaliteit weerom boven de kwantiteit. Dankzij het streven naar de hoogste kwaliteit, blijft Els bij de top Pilates studios. Haar kennis van het lichaam als Lic. Kinesitherapie garandeert een persoonlijke, gefundeerde en verantwoorde aanpak.

STRETCH WITH STRENGTH & CONTROL  

Categories: Algemeen