CORONA UPDATE #8

Hello Pilatelsers,
NIET TE GELOVEN … 
we moeten opnieuw alle groepjes schrappen vanaf vrijdag 30 okt 2020 18u. Hopelijk is dit tijdelijk tem week 16 nov 2020. Ondanks de ruime afstand, max.8deelnemers, ruime zaal, open ramen en deur, ontsmetting en mondmaskers… Bon, niets aan te doen. Veiligheid boven alles! 
Jammer uiteraard. Net nu iedereen dol enthousiast de ClassicMix Pilates® sessies trouw volgt. Vele complimenten, mooie resultaten, Pilatelsers die al lang niet meer zonder hun wekelijks uurtje(s) met en zonder de apparatuur kunnen 😉 De vele nog sterker geworden Pilates Body’s zijn een feit! En een nieuwe investering van 30.000 EUR in klassieke apparatuur is op komst . . .  laat ons hopen dat dat lelijke virus dan eindelijk eens verdwijnt!!

De studio is altijd gesloten tijdens de Herfstvakantie.

De huidige reeks is normaal tem week 16 nov 2020. Dus de laatste 2 groepslessen van week 9 & 16 nov worden verschoven naar week 23 nov 2020. Laat ons op een groen licht hopen vanaf dan. Dus niemand verliest zijn 2 lessen. De periode erna zal dan gewoon met 2 lessen minder zijn. Maar vooraleer we tot deze praktische verlenging overgaan . . . uiteraard eerst de komende 3 weken spannend afwachten! Rest komt erna.
GROEPSLESSEN AANBOD Snellegem
WIJZIGINGEN -> Check pilatels.be voor aangepast uurrooster/tarief.

HUIDIGE REEKS GROEPEN HERSTART 23 NOV 2020
Lessen tegoed van week 9 & 16nov, verschuift naar week 23 & 30nov 2020.
Tenzij verlenging Corona maatregelen!! Lees updates!!

NIEUWE REEKS GROEPEN START 7 DEC 2020
Uiteraard op voorwaarde dat de maatregelen het toelaten! 
Update Corona volgt dan wel. 

Indien interesse -> huidige Pilatelsers krijgen uiteraard voorrang op hun vaste plaats. Maar CHECK de Pilatels website. Ipv 10sessies = 8sessies = 160 EUR=> BEPERKT! Inschrijven VERPLICHT ASAP => via [email protected] OF sms/whatsapp 0497/387175Check opnieuw en tijdig vooraf naar jouw vaste plaats aubBetaling per overschrijving VOOR start reeks = alleen dan plaatszekerheid aubVoor de rappe & trouwe Pilatels beslissers!VOLZET is VOLZET!
FACEBOOK Pilatels_Live_online 
Elke week post Els nog steeds nieuwe sessies (volle lessen, Stretch, Strength, Core, Chair, kort, lang, …) Ideaal om thuis fit te blijven, in te halen of jouw beste sessies nog eens te doen ;-)) En extra voordeel! Tijdens de kleine schoolvakanties is er geen ONLINE STOP 🙂 

Ondertussen keuze uit meer dan 120 diverse sessies.

Een aantal Pilatelsers bleven solo of naast hun les hier ook Live at Home trouw meedoen. Dit als extra service/mogelijkheid nav de vele positieve reacties en verdere vraag. Dus … reden te meer om dit verder aan te bieden.
Je kan nog steeds lid worden van de gesloten Pilatels FB groep
Of wie ondertussen verslaafd is en niet meer zonder zijn Online Pilatels Homework kan, er is mogelijkheid tot verlenging mits nieuwe inschrijving/betaling/verzoekje as usual sturen … Wie nog geen FB-Pilatels lid is en enkel de komende 3 weken thuis online wilt onderhouden in afwachting van herstart hier of wie weet extra wilt studeren 😉
= 30 EUR tem week 16 nov 2020!
 Wie wel reeds en enkel FB-Pilatels lid is
en vanaf week 23 nov 2020 tem 14 febr 2021 wilt verlengen
= 130 EUR / periode
 Wie wel reeds FB-Pilatels lid is
en naast zijn/haar huidige reeks hier wenst te verlengen
= 90 EUR / periode 
 Ben je geen vaste Pilatelser hier in de studio
en wens je toch verder FB_Pilatels_lid blijven?
Contacteer Els -> [email protected] = 130 EUR / periode

Mocht je vragen hebben over bovenstaande,
over de herstart lessen of over je komende Privé afspraak mail naar [email protected]

Ondertussen blijf ademen, blijf chillen, blijf sporten, blijf de natuur-zonder masker opzoeken, blijf sociaal, blijf fit, blijf de kleine zelfstandigen regionaal steunen & blijf alert aub. Zorg nog steeds voor jezelf, je gezin, je omgeving & vooral hou nog steeds een oogje in het zeil voor je zwakkere of oudere buren! Een glimlach of boodschappenlijstje meenemen doet wonderen!

– –
Warme groetjes  ❤️
Els Pilatels & Marianne

Categories: Algemeen