RUNNING.BE | Pilates & Hardlopen

Klik hier om het Complete artikel te lezen: KLIK HIER

Els heeft enkele pertinente vragen beantwoorden mogen van Copywriter & Journalist Josefien De Bock (M +32 478 07 18 60 | www.textfairy.be). Over het nut en de belangrijke voordelen van Pilates en de hardlopers onder ons.

PILATES
“Het doel van pilates is het creëren van een evenwichtig en sterk spiersysteem en een soepel lichaam, waarbij belaste spieren worden ontlast. Verwaarloosde spieren worden zo opnieuw geactiveerd en versterkt.” Aan het woord is Els Lobbedey, die als ‘One of The Twelve Students Worldwide Class’ in Los Angeles werd opgeleid door Jay Grimes, een van de ‘uitverkorenen’ van Pilates-grondlegger Joseph Pilates. Na jaren opleidingen te volgen en zelf nationale/internationale trainingen te teachen aan collega-trainers opende Els – zelf een fanatieke duurloopster – in 2007 haar eigen praktijk ‘Studio Pilatels’.

Pilates is een laagdrempelige sport voor iedereen op elke leeftijd. Je beweegt op je eigen tempo en je eigen manier

Categories: Algemeen