Ik begon mijn sportieve carrière als 6-jarige ballerina bij Ballet Olivia Geerolf. Het beviel mij zo, dat ik tien jaar later zelf ook les begon te geven. Twee jaar later maakte ik deel uit van de BOG Company en danste ik op podia in het ganse land.

Ik had helaas al heel vroeg last van mijn rug. Lumbago.
In 2014 ging ik op het wereldwijde web op zoek naar iets wat mijn lichaam, en dan vooral mijn rug, sterker kon maken. Zo kwam ik bij pilates èn Pilatels terecht. Ik zou het na al die jaren echt niet meer kunnen missen. Mijn lichaam is veel sterker, waardoor ik veel minder vaak last heb van mijn rug. Ook de periodes van pijn zijn minder intens & duren ook veel minder lang.
Pilates heeft mijn leven echt veranderd.

Toen Els, samen met Joel Crosby (USA), in het najaar van 2022 de Pilates Teacher Opleiding – CPE ging geven, had ik maar een klein duwtje van Els nodig om mij hiervoor in te schrijven. Tijdens de opleidingsweekends werden we ondergedompeld in een Pilates bad. We leerden er de kneepjes van de Classic Order en kregen steeds meer zelfvertrouwen in het zelf lesgeven.

Ik ben ontzettend blij & vereerd dat ik vanaf september 2023 deel mag uitmaken van het Pilatels team. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis te delen & mensen op weg te helpen naar een gezonder, sterker lichaam.