HET IS GEBEURD! – C’EST FAIT! – IT IS DONE!

1. De PILATELS boom is gesnoeid. Minder takken, lichter, extra flexibel en klaar voor weer enkele jaren dienst. Dezelfde vibes, verbeterde zichtbaarheid, nieuwe kracht, hetzelfde geliefde groen. Klaar voor de volgende tattoo 🙂

2. De PILATELS SITE is onder handen genomen. De teksten werden geüpdatet, de beelden werden naar Els’ gekende instagram style gezet en de beelden van de toestellen hadden ook een update nodig. Zeker na de investering in de nieuwe Contrology BB toestellen. Nu kan je zeggen dat jij in de enige Pilates studio in België komt trainen die de meest authentieke toestellen heeft. “Classic All the Way!” Ooops, dat is er ééntje voor de volgende (Kerst-)Mailing.    


3. Laaaaaast but not Least: De PILATELS SHOP met de nieuwe Pilatels Pulls, T-shirts en topjes. Straks komen de Drinkflessen en als de k-k-kou komt, een verkeerde Pilatels-muts om de weg van thuis naar de studio warm te houden. Alle items zullen tegen mid DECEMBER beschikbaar zijn. Leve deadlines!!!!
Weliswaar na een ‘beetje’ technische vertraging 🙈 dus: vanaf 6/12 (zie het als een cadeau van de Sint ;-))
Hopelijk kan het jullie bekoren 😉 en GOED NIEUWS -> jullie X-Mas shopping kan beginnen! Ho-Ho-Ho.

Check www.pilatels.be Shop -> en gooi die winkelkar vol 🙏


GOEDE DOELEN, YES!!

Naar jaarlijkse goede gewoonte steunen we ook dit jaar een aantal organisaties. Per stuk schenkt Pilatels (jullie dus ook ;-)) 5 euro aan het goede doel! Dit jaar steunen we samen met deze actie ‘Make a Wish & Kindermishandeling W-Vl’ uiteraard schenkt Pilatels ook altijd iets aan Pink / Mercy Ships & Nino Feliz & WWF (want ik heb een beer geadopteerd, naast Mini en Gently! Dus wees trotse Pilatelser ;-)))

 
Alvast bedankt! En ik kijk al uit naar jullie reacties 😉 
ThXels