Exclusief voor België,
PILATELS nodigt Sandy Shimoda van Vintage Pilates uit voor een guest teaching.
Jullie PILATELS Studio Snellegem wordt dan even het Los Angeles én Honolulu van Europa.

Vrijdag 11, Zaterdag 12 én Zondag 13 OCT 2024!!
Alle info, inhoud en prijzen volgen – uiterlijk 01/04/2024!!
Ontvang een melding wanneer er nieuwe informatie verschijnt
=> formulier onderaan

Sandy Shimoda is een wereldberoemde lerares en de eigenaar van Vintage Pilates ~ een bedrijf dat terugkeert naar de oorspronkelijke trainingsmethode van Joe Pilates onder leiding van de directeur, Jay Grimes. Vintage Pilates werd opgericht in 2010 en Sandy heeft het bedrijf met veel plezier uitgebouwd van een fysieke studio tot een online Pilates-centrum dat privélessen, lessen en bijscholingsprogramma’s aanbiedt. Ze blijft persoonlijk lesgeven en organiseert evenementen voor permanente educatie in haar Pop-Up studio’s in Mar Vista en Honolulu.

Sandy geeft al meer dan 30 jaar bewegingsonderwijs, is gecertificeerd door Romana Krzyowska en is al bijna 20 jaar een privéklant van Jay Grimes. Haar favoriete onderdelen van haar werk zijn het zien dat haar vaste klanten bewegen en zich beter voelen, het helpen van leraren om Joe’s werk beter te begrijpen en het begeleiden van studio-eigenaren naar succes in hun bedrijf. Sandy is verschenen in video’s voor Classical Pilates en Gaiam. Ze is te zien geweest in Pilates Style, Pilatesglossy.com, VoyageLA en geeft online les via Pilatesology.com en The Pilates Link.

Sandy Shimoda Info
Ik ga ermee akkoord dat deze website mijn verstrekte informatie opslaat, zodat zij op mijn verzoek kan reageren en mij gepersonaliseerde informatie kan sturen over de activiteiten van PILATELS.

I agree that this website stores my provided information so that it can respond to my request and send me personalised information about PILATELS’ activities.