Corona Update #10

Hello Pilatelsers,Hopelijk houden jullie er nog steeds de moed in en blijven jullie in conditie. Maar ik hoop vooral dat jullie mentaal nog steeds sterk zijn en blijven zoals ik jullie ken! Sociaal-affectief-fysisch-… het draagt allemaal bij tot het welzijn én het geluk van de mens! Het passeert allemaal zeker en vast! Pilatels kleur is groen en staat voor hoop (ongeacht de politieke partijen!) Dus volhouden aub!!!
Het weer zat ons de voorbije weken iets minder mee in grote tegenstelling met vorig jaar! Maar hopelijk deze week toch ietwat genoten van de eerste lentekleuren & -geuren? Hoe de komende maand(en) er zullen uitzien…. is èn blijft een groot vraagteken??? Men spreekt nog steeds niet van fitness/sport commerciële georganiseerde indoor? NIET TE GELOVEN!!

Outdoor mag vanaf 26 april 2021 wel met max.10p. Maar ja… Pilates is natuurlijk geen cardiotraining. Wel een neuro-musculaire training. Het spreekt voor zich dat we stabiel weer moet hebben als we het willen overleven op ons matje en/of apparaat buiten 😉 Niet te vergeten dat pilates ook vaak klanten met klachten aantrekt en net die mensen hun lichaam extreem gevoelig is aan kou en nattigheid. Dus helaas is vooraf plannen hier in ons landje en met ons klimaat onmogelijk! Maar ik duim voor warmere momenten zodat we hier weer op het Pilatels terras of in het groen kunnen Pilatelsen!!

In afwachting van…. Ik blijf online verder aanbieden – het enige zekere nog steeds wat niet moet onderbroken worden. De vorige periode loopt nog tem zondag 2 mei 2021! Ik hoop dat jullie allemaal nog even willen doorbijten en in afwachting van nog even de komende periode van 3 mei 2021 tem 4 juli 2021 of 31 aug 2021 willen verlengen. Zie het als aanvullend of gewoonweg sterke basis voor hometraining! Ook als we hier zouden kunnen starten ….
VOORSTEL => de Pilatels FB-groep online blijft bestaan. Alle lessen = reeds meer dan 200 sessies ondertussen!!, blijven ter beschikking voor jullie ten alle tijde! Dus ook tijdens feestdagen en schoolvakanties. En ik blijf de wekelijkste sessies live teachen en/of posten voor iedereen wat wils. Met of zonder klachten, specifiek medisch en/of sport specifiek gerelateerd, lang en kort sessies, onderhoudend en/of vooruitstrevend… alles wat je je maar kan bedenken. Met Els’ Classic Pilates Ervaring & Kinesitherapie Knowledge!
EXTRA VOORDEEL* => Direct inspringen in OutdoorWie Pilatels FB-online lid is kan, bij mooi weer buiten, inspringen tov niet-online leden die hun les zullen moeten betalen. Ik post in dit geval telkens weer een evenement afh. van het weer in de gesloten groep en op mijn privé Els Lobbedey + Pilatels FB & Instagram net zoals vorige zomer! Uiteraard vooraf aanmelden / inschrijven op de link verplicht om aan de Covid-regels te kunnen voldoen. 
BLIJVEND VOORDEEL => Altijd beschikbaarOngeacht of we binnenkort hopelijk weer eens tot ons normaler uurrooster kunnen overschakelen indoor of outdoor de studio.
Zie dit online aanbod als:
=> 1/ onderhouden van je Pilates conditie.
=> 2/ eenmaal ondertussen toch weer herstart hier, dan als extra oefening = extra resultaat voor jezelf!


En voor de prijs moet je het niet laten denk ik… voor amper 7,4 euro per week heb je alleen maar voordelen. Zelfs als het eens niet lukt. Herbekijken kan! Je kan er nog geen aperitief voor kopen! En jullie steunen Pilatels en mij financieel zeker en vast nog ietsje verder als overbrugging naar weer normaal schema. Waarvoor dank!

En ja, ik herhaal het nog eens … alle groepen die we eind oktober 2020 moesten stoppen, hebben nog steeds 2 lessen tegoed. Dus betreft de laatste 2 groepslessen van week 9 & 16 nov 2020. Niemand verliest zijn 2 lessen. Van zodra mooi stabiel weer halen we deze snel in outdoor. Els post en/of stuurt een sms naar iedereen van de vaste groepen. 
Van zodra mogelijkheid – lees groen licht indoor of stabiel mooi weer outdoor-  herstarten we de nieuwe lessenreeksen (periode systeem) zoals gewoonlijk voor het Corona Tijdperk. De nieuwe lessenreeks zal dan gewoon met 2 lessen minder zijn. Maar nieuwe startdata nog even on-hold ifv de maatregelen. Dus bij groen licht hervatten we alle vaste uren/dagen/groepen. Diegenen die bezig waren herstarten en vervolledigen die 2 weken. En krijgen voorrang op verlenging volgende periode. Dus om je vaste plaats in die groep te behouden. Wie niet opdaagt of niets meer van zich laat horen, ga ik ervan uit dat je daarna niet verlengt. 

PILATELS VOORSTEL:
OPTIE 1 => 130 euro = 17,5 weken tem 31/8 * (amper 7,4 euro / week)!!
OPTIE 2 => 90 euro = 9 weken tem 4 juli & augustus
Maar ondertussen … en ik weet het… we zijn “ONLINE” allemaal ietwat moe, verkiezen de sessies hier in de studio… maar het is helaas de enige mogelijkheid – NU NOG! Dus blijf niet bij de pakken zitten, blijf aan jezelf werken en zie je klasgenoten eens terug 😉 Het hele digitale netwerk heeft zeker ook zijn voordelen! ONLINE blijf ik me dus inzetten voor al mijn Pilatelsers!

Ik som de mogelijkheden hieronder nog eens op.PRIVE PILATELS STUDIO en/of ONLINE Medisch & niet-medische contactberoepen weer toegelaten vanaf 26 april 2021. Contacteer [email protected] voor een les met Marianne of Els en we puzzelen een Privé-moment uit voor je. Alles conform de veiligheidsnormen!
 FACEBOOK Pilatels_Live_online Elke week blijft Els nieuwe sessies posten (Full Mat, Stretch, Strength, Core, Chair, kort, lang, …) Ideaal om thuis fit te blijven, in te halen of jouw beste sessies nog eens te doen ;-)) En extra voordeel! Tijdens de kleine schoolvakanties is er GEEN ONLINE STOP 🙂 

Ondertussen keuze uit meer dan 200 diverse sessies.

Vele Pilatelsers blijven Live at Home trouw meedoen. Dit als extra service/mogelijkheid nav de vele positieve reacties en verdere vraag. De meesten vinden het super dat ze ten alle tijde hun favoriete sessie kunnen opvragen en inhalen of herhalen. Dus … reden te meer om dit verder aan te bieden. Je kan nog steeds lid worden van de gesloten Pilatels FACEBOOK groep. Wie ondertussen verslaafd is en niet meer zonder zijn Online Pilatels Homework kan, er is mogelijkheid tot verlenging mits nieuwe inschrijving/betaling/verzoekje as usual te sturen …

Voor alle Pilatelsers, reeds online lid of niet:

OPTIE 1
=>
 130 EUR / 17,5 weken tem 31 aug 2021 * (amper 7,4 euro / week)!!
OPTIE 2
=>
 90 EUR / 9 weken tem 4 juli 2021 *


PRAKTISCH
overschrijving + mededeling Pilatels FB ONLINE Optie1 of Optie2

Ben je nog geen vaste Pilatelser hier in de studio
en wens je toch FB_Pilatels_lid te worden? 
Contacteer Els => [email protected] = 130 EUR / periode
TENSLOTTELaat ons hopen op groen licht binnenkort voor de Indoor zodat we alle ClassicMix Pilates® lessen op de nieuwe Pilatels apparatuur kunnen herstarten! Of alvast in afwachting van de komende weken meer geluk hebben met het weer zodat we onze lessen alvast OUTDOOR weer kunnen hervatten 😉 Hou mijn FB/Instagr. evenementen in de gaten! Ik post/maak een evenement lastminuut in functie van het weer!

Blijf aub vooral ook aan je eigen noodzakelijke fitheid denken! Je hebt maar 1 lichaam, fysisch en mentaal enorm belangrijk om OOK NU jezelf te onderhouden! Essentieel & efficiënt. Wacht niet tot het te laat is. Als Kinesitherapeute kan ik je nogmaals zeggen: 
BETER VOORKOMEN dan GENEZEN! 


Alvast bedankt alweer voor je leestijd, je verder trouw enthousiasme en vooral eeuwige feedback 😉 Zonder jullie is er geen Pilatels! En met jullie kleine steun blijft Pilatels bestaan!

Liefs Els & Marianne
Categories: Algemeen