PILATELS SCHOOL PLANNING | Workshops 2023

PILATELS verzorgt Workshops & Education voor Professionals. Gebruik de Form om je selectie door te geven. Er is mogelijkheid om de Workshops online te volgen. Vraag ernaar bij Els ([email protected])


ZA 28/01/23 ‘Mat 1 Classic & Medisch’ 

Wat?
De klassieke order met zijn fantastische oefeningen blijft behouden en verder praktisch gekneed en gedifferentieerd volgens specifieke noden van de klant. Building blocks, kleine tricks, simpele aanpassingen, met en zonder attribuut… Iedereen kan Pilates leren! Verrijk je klassieke Pilates kennis met differentiatie op medisch vlak.

Wie?
Voor alle lesgevers die Classic Mat Pilates aanbieden en willen leren differentiëren zonder het oog op ‘His Work’ te verliezen! Deel 2 volgt…


ZA 11/02/23 ‘Reformer 1 Classic & Medisch’ 

Wat?
De klassieke order zoals de Master Joe Himself ontwikkelde is magisch! Er iets aan veranderen zou respectloos zijn! His Real Work is the best! Toepassing van een nog iets diepere kijk op het klassiek basis order, kleine differentiaties, aanpassingen, touch, cues, … zonder Joe’s werk te veranderen!!  Tenslotte moet iedereen Pilates ook op de toestellen kunnen leren 😉

Wie?
Trainers die de Reformer basis willen heropfrissen en de oefeningen specifiek voor hun klanten ‘easy & praktisch’ willen aanleren. Toepassen zonder de essentie te verliezen. This is it!  Deel 2 volgt…


ZA 18/03/23 ‘Els’ unieke VLAG methode’ 

Wat? 
Doel is screening en werken met elke uniek body. Werken vanuit een neutrale wervelkolom op diverse apparatuur zonder het klassieke werk en de principes te verliezen. 

Wie?
Iedereen! Een must voor lesgevers, Kinesisten, Artsen, klanten, patiënten 🙂


ZA 29/04/23 ‘Specifieke Pilates & Nek problematiek’

Wat?
Wie heeft nooit eens last aan zijn nek? Het digitale tijdperk helpt dit uiteraard ook niet in de positieve zin. Cervicale problemen ga je niet uit de weg! Help je klanten dankzij Pilates. Voorkomen is beter dan genezen! 

Wie?
Iedereen! Elke Pilates lesgever die op een veilige manier zijn klanten/patiënten wilt helpen!


ZA 17/06/23 ‘Pilates Lopers & fietsers’

Wat?
Sportprestaties verbeteren, sterke core, soepele gewrichten, pezen en spieren. Voor & na je prestatie. De Belasting en belastbaarheid in evenwicht houden. Optimaal gezond en resultaatgericht dankzij Pilates! We overlopen de meest essentiële functionele noden en werken op diverse apparatuur, attributen, …

Wie?
Iedereen! Elke Pilates lesgever en personal trainer die deze specifieke aanpassingen/differentiaties wilt leren.


ZA 8/07/23 ‘Core & flexibiliteit Golf & Tennis’

Wat?
Beide sporten hebben nood aan mobiliteit en stabiliteit. Het doel is om deze noden te begrijpen en toe te passen. We maken een simpele basis voor wie geen medische achtergrond heeft en trainen de belangrijkste functionele oefeningen dmv. Pilates. 

Wie? 
Iedereen! Elke pilates beoefenaar, lesgever en personal trainer die op een veilige manier DE oefeningen voor deze doelgroep wilt leren!


Gebruik onze selectieformulier om je workshop(-s) door te geven!

NAJAAR 2023 more … 

  • Schouders smeken om pilates
  • Dankzij Pilates loop je op wolken. Voeten & enkels!
  • Mat 2 Classic & Medisch
  • Reformer 2 Classic & Medisch
  • Rugklachten? Doe Pilates!
  • Artrose, Reuma, Bechterew, … Pilates is a must’

UUR/PRIJS: 13u-17u = 4u Workshop

  • 1 Workshop = 200 eur (incl.21%btw)
  • 5% discount per 3 WSs
  • 10% discount per 6 WSs
  • INCLUIS: Deelname attest + Workshop Fiche