NIÑO FELIZ – VOEDING, GEZONDHEID EN OPVOEDING IN BOLIVIA

Niño Feliz focust op de vorming van kinderen en jongeren zodat ze zelf hun toekomst in handen kunnen nemen. Zonder uw steun staan we nergens. Iedere bijdrage, hoe groot of klein ook, helpt ons een betere wereld te creëren.

Ik wil arts worden om kinderen te helpen

Lees er alles over op >> NINO FELIZ website
LIKE OP FACEBOOK!

De weg uit armoede is een pad vol moeilijkheden. Maar een arm kind dat zich ondersteund en gewaardeerd weet, heeft een toekomst! Iedere stap die we vandaag zetten, levert morgen al resultaten op. Uw gift, groot of klein, helpt de 600 gezinnen die op ons rekenen. Een gift van 40 euro of meer (op jaarbasis) geeft u recht op een belastingvermindering van 45% via het fiscaal attest.

Het is ongelooflijk wat de steun vanuit België in het leven van een kind en zijn familie in Bolivia teweegbrengt. We kunnen onze meters, peters en donateurs niet genoeg bedanken. DANKUWEL!

Categories: Algemeen