Corona Update #9

Hello Pilatelsers,
Ik hoop met heel mijn hart dat jullie nog steeds in goede gezondheid verkeren en de moed niet verliezen! We blijven hopen, we blijven opletten, we blijven vriendelijk zijn, we blijven streven, we bijven vooruitkijken naar … Niets aan te doen. Veiligheid nog steeds boven alles! 
Ondertussen 2021 en bijna 1 jaar geleden voor ‘t eerst Lockdown. 
De tijd vliegt en toch lijkt er geen einde aan te komen.  Absoluut niet het vooruitstrevend beeld dat we als mens, laat staan als ondernemer voor ogen hebben. Anderzijds blijven we creatief, inventief, soms verbaasd van onszelf en blikken we wel vooruit! Hoop doet streven 😉
De huidige reeks liep normaal tem week 16 nov 2020. Dus de laatste 2 groepslessen van week 9 & 16 nov worden nog steeds verschoven naar… van zodra groen licht en herstart! Dus niemand verliest zijn 2 lessen. 
De periode erna zal dan gewoon met 2 lessen minder zijn. Maar vooraleer we tot deze praktische verlenging overgaan . . . uiteraard eerst weer hopen dat personal training (niet medisch) vanaf 15 febr 2021 mag herstarten! Dus de komende weken alweer spannend afwachten! Rest zien we dan wel weer. 
Flexibel leren zijn is absoluut een gunstig gevolg van dit tijdperk geworden! 
Maar ondertussen…. en ik weet het… we zijn ONLINE allemaal ietwat moe, verkiezen de sessies hier in de studio… maar helaas de enige mogelijkheid NU NOG! Dus blijf niet bij de pakken zitten, blijf aan jezelf werken en zie je klasgenoten eens terug 😉 Het hele digitale netwerk heeft zeker ook zijn voordelen! ONLINE blijf ik me dus inzetten voor al mijn Pilatelsers!
Ik som de mogelijkheden hieronder nog eens op.
Alvast bedankt voor je leestijd, je verder trouw enthousiasme en vooral eeuwige feedback 😉 Zonder jullie is er geen Pilatels! 
Ik hoop dat we dit volgend jaar ook nog kunnen zeggen, net zoals al mijn collega/studio eigenaars! Dus blijf aub vooral ook aan je eigen noodzakelijke fitheid denken! Je hebt maar 1 lichaam, fysisch en mentaal enorm belangrijk om OOK NU jezelf te onderhouden! Essentieel & efficiënt. Wacht niet tot het te laat is. Als Kinesitherapeute kan ik je nogmaals zeggen -> BETER VOORKOMEN dan GENEZEN! 

Dus bedankt voor jullie steun in deze minder leuke tijden!
Liefs Els & Marianne
PRIVE ONLINE Contacteer [email protected] voor een les met Marianne of Els 
en we puzzelen een moment uit voor je. 
FACEBOOK Pilatels_Live_online Elke week blijft Els nieuwe sessies posten (Full Mat, Stretch, Strength, Core, Chair, kort, lang, …) Ideaal om thuis fit te blijven, in te halen of jouw beste sessies nog eens te doen ;-)) En extra voordeel! Tijdens de kleine schoolvakanties is er NOOIT EEN ONLINE STOP 🙂 

Ondertussen keuze uit meer dan 120 diverse sessies.

Vele Pilatelsers blijven Live at Home trouw meedoen. Dit als extra service/mogelijkheid nav de vele positieve reacties en verdere vraag. De meesten vinden het super dat ze ten alle tijde hun favoriete sessie kunnen opvragen en inhalen of herhalen. Dus … reden te meer om dit verder aan te bieden. Je kan nog steeds lid worden van de gesloten Pilatels FACEBOOK groep. Wie ondertussen verslaafd is en niet meer zonder zijn Online Pilatels Homework kan, er is mogelijkheid tot verlenging mits nieuwe inschrijving/betaling/verzoekje as usual te sturen … Wie nog geen FB-Pilatels lid is
en enkel de komende 3 weken thuis online wilt onderhouden
in afwachting van herstart hier of wie weet extra wilt studeren 😉
= 30 EUR tem week 14 febr 2021
 Wie wel reeds en enkel Facebook-Pilatels lid is
en vanaf week 15 febr tem 2 mei 2021
voor 11weken wilt verlengen
= 130 EUR / periode
 Ben je geen vaste Pilatelser hier in de studio
en wens je toch FB_Pilatels_lid te worden?
Contacteer Els -> [email protected] = 130 EUR / periodePraktisch -> overschrijving voor 14 febr 2021 + mededeling Pilatels FB ONLINE
ZOOM Pilatels_Live_online Ideaal voor wie liever op een VAST TIJDSTIP meedoet olv. Els’ haar stem/oog en met je teamgenoten Pilatelsers vanuit je eigen stek weliswaar. LIVE lessen waarbij jullie contact hebben met mij en met elkaar, wat je zeker extra motiveert! DUS op een vaste dag, vast uur en in een beperkte groep, net zoals het Classic systeem hier maar dan net ietsje anders via het scherm.

Verschil met de Facebook online!!Vast uurVaste dagJullie zien mij en elkaarIk zie jullie en teach jullie met een persoonlijke touch,
bijsturend waar nodig as always 😉Schrijf je in VOOR 1 febr 21 per sms/mail [email protected] 
4 sessies -> KIES dinsdag 20 uur OF woensdag 19 uur 
4 weken = 50 euro / 4 sessies 
Data: 
REEKS 1 => 9/2 – 16/2 – 23/2 – 2/3 
REEKS 2 => 9/3 – 16/3 – 23/3 – 30/3 

Betaling per overschrijving uiterlijk 2 febr 2021 + mededeling Pilatels ZOOM online. Na betaling ontvang je uiterlijk 48 u vooraf een ZOOM link + code per email.  Klik 5 min vooraf op de link, Els laat je toe. Niet vergeten TIJDIG in te schrijven!
VERDER…. 
laat ons hopen groen licht na de paasvakantie, op een warme lente / zomer zodat we onze lessen alvast OUTDOOR weer kunnen hervatten 😉
Categories: Algemeen